Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ

Γιορτάστηκε και φέτος την Κυριακή του Θωμά στην Άμφισσα, η επέτειος της απελευθέρωσης του κάστρου των Σαλώνων. Επίσημος προσκεκλημένος, ο οποίος παρακολούθησε και την παρέλαση, ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαμε μαζί με άλλες 4 Φιλαρμονικές.
Οι Μπάντες που συμμετείχαν ήταν αυτές των Δήμων : Άμφισσας, Δελφών, Ιτέας, Λειβαδιάς και Σκιάθου. Πιο κάτω λίγο πριν ξεκινήσουμε την παρέλαση.
Κάτω οι Αρχιμουσικοί των Φιλαρμονικών : από αριστερά : Στέργιος Χατζής (Ιτέας), Στάθης Αρβανίτης (Σκιάθου), Παναγιώτης Βασιλείου (Άμφισσας), Γιώργος Κοσμίδης (Λειβαδιάς), Γιάννης Χατζής (Δέλφών).






Πάνω ο Αρχιμουσικός μας Στέργιος Χρ. Χατζής.



Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΠΑΣΧΑ 2010

Ο ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2010-ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ

Με κατάνυξη και σεμνότητα που επιβάλεται αυτή τη μέρα, έγινε και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 2/4/2010 η περιφορά των επιταφίων της πόλης μας. Η Φιλαρμονική μας, παιανίζοντας πένθιμα εμβατήρια, ήταν όπως κάθε χρόνο παρούσα.
Ευχάριστο γεγονός αυτή τη μέρα , είναι και η συνάντησή μας με παλιούς μουσικούς της Φιλαρμονικής μας, που λόγοι επαγγελματικοί και οικογενειακοί, τους αναγκάζουν να βρίσκονται μακριά μας. Όλοι τους όμως εκφράζουν την επιθυμία κάποια στιγμή να ξαναπαίξουν με τη Φιλαρμονική που αγάπησαν.
Στην πιο κάτω φωτογραφία, οι μουσικοί της Μπάντας μας ποζάρουν λίγο πριν ξεκινήσουμε για την εκκλησία.


Κάτω, απ' το πρωινό προσκύνημα στους επιταφίους της πόλης μας.

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΙΤΕΑΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΤΕΑΣ




ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ Ι.Ν ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΙΤΕΑΣ