Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ '' ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ '' ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ( 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 )

Το βράδυ της Τρίτης 24/3/2009 έγινε η περιφορά της εικόνας του '' Ευαγγελισμού της Θεοτόκου '' στην Ιτέα. Πλήθος πιστών κατέκλυσε την εκκλησία και παρακολούθησε τον εσπερινό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε την Άγια Εικόνα στην λιτάνευσή της.
Κάτω βλέπουμε κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες απο το βράδυ της περιφοράς. Με φόντο την εκκλησία της Ευαγγελίστριας ποζάρουμε περιμένοντας να ξεκινήσει η λιτανεία.



Αριστερά καθώς πλησιάζουμε στην εκκλησία για το τέλος της περιφοράς, ενώ κάτω μιά φωτογραφία από την ώρα της πρόβας πριν την περιφορά στο κτίριο της Φιλαρμονικής.




Αριστερά σε πρώτο πλάνο από αριστερά προς τα δεξιά Βαρζακάνου Ασημίνα, Αργυροπούλου Σταυρούλα, Πριμάλη Ήλια ενώ πιό πίσω διακρίνονται οι Παπακωνσταντίνου Νίκος , Συντζάκης Γιάννης, Αλεξανδρής Αλέξης, Χατζής Χαράλαμπος, Καραθάνου Χαϊδούλα, Σταθόπουλος Στέφανος.



Αριστερά οι μικροί τυμπανιστές. Για κάποιους απ΄αυτούς είναι η πρώτη εμφάνιση και αισθάνονται πολύ χαρούμενοι. Με τη σειρά: Παλυβίδα Αγγελική, Καλλίας Ηλίας, Μπεκιάϊ Λένα, Σταθόπουλος Στέφανος, Δρόλαπα Μαρία, Γιαννάκη Σοφία, Καραθάνου Χαϊδούλα, Χατζής Χαράλαμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: