Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

20.12.2009 : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΤΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Ιτέας με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής μας και της παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου.
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που αριστοτεχνικά έγραψε και αφηγήθηκε η εκλεκτή συμπολίτισσά μας κα Γιώτα Μαδούρα.
Τη μουσική επένδυση του παραμυθιού είχε αναλάβει μιά ομάδα μουσικών της Φιλαρμονικής μας, που εκτέλεσε με μοναδικό τρόπο τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, συνοδευόμενη πολλές φορές από τις αγγελικές φωνές των παιδιών της παιδικής Χορωδίας.
Με το τέλος της εκδήλωσης και αφού δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια του κοινού, αποφορτισμένοι πλέον απ΄το άγχος, ποζάρουμε για τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πάνω διακρίνουμε : με λευκά πουκάμισα την Αγγελική Παλυβίδα και τον Χαράλαμπο Χατζή, ενώ με τα μαύρα πουκάμισα και από αριστερά προς τα δεξιά τους : Συντζάκη Γιάννη, Λίπο Μανώλη, Δημολά Νίκο, Λεοντοπούλου Πέγκυ, Χατζή Χρήστο, Βαρζακάνου Ασημίνα, Παπακωνσταντίνου Νίκο, Αργυροπούλου Σταυρούλα, Χατζή Γιάννη και τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής μας κ. Χατζή Στέργιο.
Κάτω εκτός των άλλων και η καθηγήτρια μουσικής του Δημοτικού Ωδείου κα Παλάντζα Βαλεντίνη η οποία έχει τη διεύθυνση της παιδικής χορωδίας.





Πάνω η παιδική Χορωδία καθώς τραγουδάει κάποιο απ΄τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Κάτω το σύνολο της Φιλαρμονικής μας εν δράσει.






Δεν υπάρχουν σχόλια: