Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ '' ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ '' 5.8.2011

Με κάθε λαμπρότητα γιορτάσαμε και φέτος την τοπική θρησκευτική γιορτή της '' Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ''. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος πιστών από την πόλη μας αλλά και από τις γύρω πόλεις, ήρθαν ν΄ανάψουν ένα κεράκι και να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό και στη συνέχεια τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας. Εμείς όπως πάντα εκεί, πιστοί στο καθήκον.


Πάνω έξω απ΄τη Μητρόπολη καθώς περιμένουμε τους επίσημους προσκεκλημένους, ενώ κάτω τη στιγμή της παράταξης έξω από το κτίριο της Φιλαρμονικής μας.

43 οι μουσικοί που συμμετείχαν φέτος ενώ καμιά εικοσαριά απ΄ότι υπολογίσαμε πρόχειρα δεν μπόρεσαν γιά διαφόρους λόγους να παρευρεθούν.
Κάτω μια αναμνηστική φωτογραφία έξω από τη Φιλαρμονική.






Πάνω και από αριστερά η Σπυριδούλα Παπαδέα, Σοφία Σταύρου και Χριστίνα Βλαχαντώνη από Αράχωβα που ήρθαν να παίξουν μαζί μας και τις ευχαριστούμε θερμά, ενώ η τέταρτη της παρέας η δικιά μας Φλαουτίστρια Πέγκυ Λεοντοπούλου.



Κάτω μιά σύντομη πρόβα λίγο πριν ξεκινήσουμε. Σε πρώτο πλάνο και από αριστερά η Σουσάνη Φανή ( Αράχωβα ), Βαρζακάνου Ασημίνα ( Ιτέα ) και Βλαχαντώνη Χριστίνα ( Αράχωβα )



Δεν υπάρχουν σχόλια: