Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ 10.05.2009

Την παρέλαση ανοίγει ο σύλλογος '' ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74 '' από τη Λαμία. Αρκετά εντυπωσιακοί θα έλεγα και παράδειγμα προς μίμηση. Κάτω η Φιλαρμονική μας καθώς παιανίζει εμβατήρια κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Τα εμβατήρια που ακούστηκαν ήταν : ΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ, ΤΟ ΕΥΖΩΝΑΚΙ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.Μετά την παρέλαση, την κούραση και τη ζέστη, η μπριζόλα μας περίμενε στην παραδοσιακή, πέτρινη, γωνιακή ταβέρνα της Γραβιάς.
Κάτω η παρέα των νεαρότερων μουσικών της Φιλαρμονικής μας.Κάτω τα μωρά της Φιλαρμονικής ( έχουμε κι απ΄αυτά ) , ενώ τσακίζουν ανελέητα τη μπριζόλα και ρουφούν μετά μανίας την παγωμένη μπύρα.


Και για να μην είμαστε αγενείς, ας πούμε κι ένα ευχαριστώ στα παιδιά απ΄την Αράχωβα που ήρθαν να βοηθήσουν και να παίξουν μαζί μας ( Παπαλαμπραίοι και Κυπαρισσάκης Γ ) .1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν κ πρώτη φορά που συμμετείχα στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη μάχη στο Χάνι της Γραβιάς, προσωπικά πέρασα υπέροχα. Ευχαριστούμε τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Δ. Ιτέας, Χατζή Στέργιο (γνώριμο απ' τα "παλιά" δάσκαλο κ φίλο), για την πρόσκληση.
Μπράβο στους μουσικούς της φιλαρμονικής (μαθητές στο σύνολό τους) που έπαιξαν πολύ καλά.

Στέργιο? Είναι η σειρά σου τώρα να έρθεις προς τα "πάνω" κάποια στιγμή για μπυρίτσα...


Κυπαρισσάκης Γιώργος