Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Εδώ ο Αρχιμουσικός Στέργιος Χατζής με τις σημαιοφόρους της Φιλαρμονικής: Μαριάννα Βούλγαρη (αριστερά) και Έφη Μάνδρου (δεξιά). Κάτω στο μνημείο των Ηρώων λίγο πριν την επιμνημόσυνη δέηση.

Μετά την έπαρση σημαίας, το καφεδάκι επιβεβλημένο. Εκτός τον μαέστρο που εκτελεί χρέη φωτογράφου στη συγκεκριμένη φωτό οι υπόλοιποι τέσσερις της παρέας αφού έφαγαν την τυροπιτούλα τους, περιμένουν τον Κώστα, τον γνωστό σερβιτόρο των παραλιακών καφενείων να τους σερβίρει τον καφέ.


Από αριστερά: Ευθυμία Μάνδρου, Μαριλένα Παπαναστασίου, Νίκος Δημολάς και ο πάντα χαμογελαστός Θύμιος Μαργαρίτης.
Πάντως κάποτε χρειαζόμασταν πολλά τραπέζια για να χωρέσουμε όλοι.Σήμερα οι νεότεροι προτιμούν τη βόλτα στο μώλο και γενικότερα στην παραλία.




Πάνω λίγο μετά την έπαρση της σημαίας.




2 σχόλια:

Efi είπε...

εεεε το καφεδακι επιβαλεται ... τι να κανουμε καθε χρονο λιγοστευουν οι μεγαλυτεροι, αλλα μαεστρο μου το παν δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα να ξερεις, που δοξα το Θεο εχουμε και μας περισευει κι ολας .

ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ είπε...

Έφη μου καλά τα λες, αλλά θέλω για άλλη μια φορά να συμπληρώσω κάτι που έχω γράψει αρκετές φορές σε αυτό το blog. Η αγάπη μας για τη μουσική και η ενασχόλησή μας με αυτήν δεν πρέπει να έχει ούτε όρια ηλικίας, αλλά ούτε και ημερομηνία λήξης.Άλλωστε όσοι συνέχισαν να ασχολούνται με αυτή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πολύ ευχάριστες κι ευτυχισμένες στιγμές. Τουλάχιστον εσύ είχες κάποιες τέτοιες ευχάριστες εμπειρίες.