Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ '' ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ '' ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ( 9.2.2010 )

Έγινε και φέτος στην πόλη μας, η περιφορά της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους. Πλήθος πιστών που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο προσήλθαν στον Ιερό Ναό και παρακολούθησαν με κατάνυξη τον Εσπερινό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν την Άγια Εικόνα στην περιφορά της στους δρόμους της ενορίας. Η παντός καιρού Φιλαρμονική μας, ως προπομπός παιάνιζε τα καθιερωμένα για την περίσταση μουσικά κομμάτια ( Marcia Triomfale ).
Κάτω : Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Η συμμετοχή των μαθητών-εκτελεστών της Φιλαρμονικής μας που στην πλειοψηφία τους είναι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου, ήταν ικανοποιητική αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν καθημερινή ημέρα και πολλοί απ΄αυτούς δεν πήγαν στα προγραμματισμένα φροντιστήρια για να παρευρεθούν στην περιφορά.
Κάτω μια αναμνηστική φωτογραφία μετά την περιφορά.
Αρχιμουσικός : Γιάννης Χατζής. Διακρίνονται και οι μουσικοί: Θύμιος Μαργαρίτης, Αργυροπούλου Σταυρούλα, Λεοντοπούλου Πέγκυ, Θύμιος Τσίντζηρας, Θάνος Συντζάκης, Λίπο Μανώλης, Χατζής Χρήστος, Δημολάς Νίκος. Επίσης απ΄τη δεξιά πλευρά οι : Συντζάκης Γιάννης, Παπακωνσταντίνου Νίκος, Μίχος Δημήτρης, Παλυβίδα Αγγελική, Καραθάνου Χαϊδούλα, Καρπασινός Γιάννης, Σταθόπουλος Στέφανος, Γιαννάκη Σοφία, Μπεκιάϊ Λένα και Χατζής Χαράλαμπος.
Οι υπόλοιποι δεν φαίνονται ( Βαρζακάνου Ασημίνα, Δρόλαπα Μαρία, Καλλίας Ηλίας )

Κάτω οι τρομπέτες έτοιμες για δράση. Από αριστερά Χρήστος Χατζής, Τσίντζηρας Θύμιος, Συντζάκης Θάνος, ενώ πίσω διακρίνεται και η Ασημίνα Βαρζακάνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια: