Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ 1993 - ΠΑΡΕΛΑΣΗ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΠΕΡΙΦΟΡΑ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1993Πάνω κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 1993. Διακρίνονται στον πρώτο από αριστερά στίχο ο Νίκος Μανδρέκας και παραπίσω με το φλάουτο ο Γιάννης Χατζής, ενώ στον επόμενο στίχο ο Χρήστος Κοτοπούλης και πίσω του η Χριστιάνα Λούρμπα και ο Νίκος Ελευθερίου χωρίς στολή. Δίπλα απ΄τη Χριστιάνα, η Γεωργία Λύτρα, ενώ δεξιά ο Ηλίας Σταμούλης και πίσω ο Βασίλης Σαλταφέρας.
ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ
Κάτω μιά φωτογραφία απ΄την περιφορά εικόνας του Αγίου Γεωργίου (Αη Γιωργιού) στην Αράχωβα. Σ΄αυτή την περιφορά παίξαμε μαζί με τη Φιλαρμονική του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αράχωβας σαν μία Φιλαρμονική και κάνοντας τετράδες, οι δύο στίχοι ήταν κόκκινοι (Φιλαρμονική Ιτέας) , και οι άλλοι δύο μπλε
(Φιλαρμονική Αράχωβας )
Απ΄ότι διακρίνω με τα κόκκινα Σταμούλης Ηλίας, Μούκας Ανδρέας, Ντόσκουρης Δημήτρης, Ελευθερίου Νίκος και πιό πίσω Παναγοπούλου Αθηνά, ενώ με τα μπλε Σύρος Λουκάς ( γερολούκας ) και πίσω Μήτραινας Χάρης.
8/5/1993 : κάτω : 2ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Νέας Φιλαδέλφειας
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που διοργανώνει η Φιλαρμονική του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Η απόδοσή μας άριστη, ενώ για τα παιδιά της Φιλαρμονικής μας , άλλη μιά εμπειρία και μιά ευχάριστη ανάμνηση.

Στην πιό πάνω φωτογραφία βλέπουμε δεξιά με την τρομπέτα και τον Μίμη Περδίκη ο οποίος ήταν και ο παλαιότερος των μουσικών. Δίπλα του ο Ηλίας Σταμούλης, Χρήστος Κοτοπούλης, Κουκουβά Βίκη, Μήττας Τάκης, Λύτρα Γεωργία, Ελευθερίου Νίκος, Γεωργουσόπουλος Θανάσης, ενώ πίσω φαίνεται και η Κατερίνα Μυλωνά με τον Βασίλη Σαλταφέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: