Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ 1996 - ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1996
Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.



Πάνω διακρίνονται από δεξιά προς τα αριστερά :

1η σειρά : ο Αρχιμουσικός κ. Στέργιος Χατζής και οι : Κόλλιας Μάκης, Καρδαρά Τίνα, Ράπτη Μαρία, Τσελές Δρόσος, Μπανάς Κώστας, Κούκιος Παναγιώτης, Λύτρας Ηλίας, Τσακίρης Δημήτρης, Καρδαράς Γιώργος και μπροστά του με τη Γκραν Κάσσα ο Λεοντίου Γιώργος.

2η σειρά : Μαργαρίτης Θανάσης, Μυλωνά Κατερίνα, Παλάντζα Βαλεντίνη, Λύτρα Γεωργία, Κουκουβά Βίκη, Ελευθερίου Νίκος.

3η σειρά : Παρασκευόπουλος Γιώργος, Κοτοπούλης Χρήστος, Γεωργουσόπουλος Θανάσης, Μαργαρίτης Γιάννης, Σαλταφέρας Βασίλης, Μαργαρίτης Θύμιος και Σαλταφέρας Δημήτρης.




3/4/1994 : Κάτω περιμένοντας την Ολυμπιακή φλόγα για τους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε πρώτο πλάνο διακρίνουμε τους : Χρήστο Κοτοπούλη, Γιώργο Καρδαρά, Νίκο Ελευθερίου, Κατερίνα Μυλωνά, Θύμιο Μαργαρίτη και τον Μαέστρο Στέργιο Χατζή, ενώ πιο πίσω τους : Θανάση Γεωργουσόπουλο και Βασίλη Σαλταφέρα.

Ακολουθεί απονομή επαίνου και αναμνηστικής πλακέτας από Αντιδήμαρχο πολιτισμού, για τη συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Νέας Φιλαδέλφειας.






Στις 9/11/1996, η πόλη μας όπως και πολλές άλλες, επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον Έλληνα Ολυμπιονίκη Ιστιοπλοϊας Νίκο Κακλαμανάκη.

Τον υποδεχτήκαμε στην περιοχή ΜΙΑΜΙ, ενώ στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε παιανίζοντας προς το μώλο, όπου τον υποδέχτηκαν οι αρχές της πόλης τιμώντας τον με αναμνηστική πλακέτα.




Στις πιό πάνω φωτογραφίες βλέπουμε τις τότε σημαιοφόρους της Φιλαρμονικής : Λεοντοπούλου Ειρήνη και Γιογάκη Κατερίνα, ενώ πιό πίσω διακρίνονται οι : Λύτρα Γεωργία(δεξιά) και πίσω της η Κατερίνα Μυλωνά, μετά ο Δρόσος Τσελές, η Βίκη Κουκουβά, ο Στέργιος Χατζής και πίσω του η Ιωάννα Σκαρίμπα, ο Μάκης ο Κόλλιας και ο Γιώργος Λεοντίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: