Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ Ζώη ( 29/4/2009 )


Κάτω το Μπάσο του Ζώη Ένα από τα παρακάτω τρομπόνια είναι του Γιάννη Φ. Ανδρέου.

Με μεγάλη μας λύπη αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα από τα μέλη της Φιλαρμονικής μας , το οποίο έχασε τη ζωή του έπειτα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 22/4/2009 στην περιοχή μας.
Έπειτα από μία βδομάδα νοσηλείας στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, τελικά ο Ζώης δεν τα κατάφερε και στις 29/4/2009 οδηγήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής μας στην τελευταία του κατοικία.






Αυτό που θα μείνει χαραγμένο βαθειά στη μνήμη μας , είναι η ευγενική του φυσιογνωμία , η σεμνότητά του, η ευγένεια του τρόπου που σου μιλούσε και σε κοιτούσε, καθώς επίσης και το χαμόγελο που δεν έλειπε ποτέ απ΄τα χείλη του.

Δυστυχώς βρέθηκα στη δυσάρεστη αυτή θέση για 2η φορά. Η πρώτη ήταν το 1983 αν θυμάμαι καλά, όταν τότε αποχαιρετήσαμε τον φίλο-συμμαθητή και συνεκτελεστή στη μπάντα μας ΓΙΑΝΝΗ Φ. ΑΝΔΡΕΟΥ ( Τρομπόνι ), επίσης από δυστύχημα.

Κατά περίεργη σύμπτωση ο Γιάννης τότε ήταν 19 χρονών (όσο κι ο Ζώης) και είχε τα ίδια χαρακτηριστικά (όσον αφορά το χαρακτήρα του) με τον Ζώη.

Η Φιλαρμονική μας... αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στην οικογένειά του Ζώη γιατί στηρίχθηκε και στηρίζεται αρκετά απ΄αυτήν.

Ας θυμόμαστε !!!

Μπαρτσώτας Κώστας ( θείος ) : τρομπέτα
Πριμάλη Έλενα ( αδερφή ) : σαξόφωνο άλτο
Πριμάλη Νικολία ( αδερφή ) : φλάουτο
Πριμάλη Ήλια ( αδερφή ) : τρομπέτα

ΠΡΙΜΑΛΗΣ ΖΩΗΣ : BASSO


Θα σε θυμόμαστε πάντα Ζώη
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ !!!

1 σχόλιο:

Vidavi είπε...

RIP Ζωη, βιαστηκες να πας να συναντησεις τον πατερα σου και τους θειους σου.