Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

5/8/2009 : ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ''ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Με κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στην πόλη μας η θρησκευτική γιορτή της ''Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ''. Από πολύ νωρίς, πλήθος πιστών επισκέπτονταν τον Ιερό Ναό,τη Μητρόπολη της πόλης μας, για ν΄ανάψουν ένα κερί και να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό και στη συνέχεια την περιφορά της Αγίας Εικόνας. Η Φιλαρμονική μας όπως πάντα παρούσα, με όλο της το έμψυχο δυναμικό, πλην αυτών που βρίσκονταν σε διακοπές.
Είχαμε τη χαρά εκείνη τη μέρα να έχουμε κοντά μας και αρκετά απο τα παλιά στελέχη μας, που όταν τους δίνεται η δυνατότητα πάντα βρίσκονται κοντά μας και μας βοηθούν. Άλλωστε πάντα παραμένουν μέλη της Φιλαρμονικής παρότι οι συνθήκες ( σπουδές-στρατιωτικό κ.λ.π), τους θέλουν μακριά μας.
Κάτω σε πρώτο πλάνο οι : Στέργιος Χατζής ( Αρχιμουσικός ), Έφη Μάνδρου, Γιάννης Χατζής, Τίνα Καρδαρά, Έλενα Κούτρα, Αμαλία Κορωνάκη, Έλενα Πριμάλη, Κώστας Μαρούτσος, Μαριλένα Παπαναστασίου, Αλέξης Αλεξανδρης, Νίκος Δημητριάδης, Νίκος Παπακωνσταντίνου, ενώ πιο πίσω τα υπόλοιπα παιδιά με πιο μεγάλους τους Νίκο Δημολά και Δρόσο και Μάριο Τσελέ.


Ο Ιερός Ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος σε όλο του το μεγαλείο.




Πάνω περιμένοντας τους επίσημους για την καθιερωμένη απόδοση των τιμών.
Κάτω οι επίσημοι πλησιάζουν κι εμείς αρχίζουμε να παιανίζουμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια: