Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

1η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 29/3/2008 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, η πρώτη συναυλία της Ορχήστρας των Αρχιμουσικών.
Η πρωτοποριακή ιδέα δημιουργίας ορχήστρας από τον ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο-Ο.Τ.Α ( Πανελλήνιο Σύλλογο Διευθυντών Αρχιμουσικών Υπαρχιμουσικών Φιλαρμονικής Ορχήστρας-Ο.Τ.Α ) , που να αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες Μαέστρους, πήρε σάρκα και οστά και έτσι έγινε η πρώτη εμφάνιση υπό τη Διεύθυνση του οικοδεσπότη Αρχιμουσικού κ. Βασίλη Κονήδα ( Αρχ/κού της Δ.Φ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ) Η συναυλία έγινε στα πλαίσια των εργασιών της 7ης Γενικής Συνέλευσης του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο-Ο.Τ.Α, ενώ την άλλη μέρα Κυριακή 30/3/2008 πραγματοποιήθηκε και το 1ο Σεμινάριο Κινησιολογίας και Διεύθυνσης από τον Αρχιμουσικό της Ορχήστρας των Χρωμάτων κ. Μίλτο Λογιάδη.
Η αίθουσα του Παπαστράτειου Μέγαρου Αγρινίου ήταν κατάμεστη από κόσμο που εκφράστηκε με τα κολακευτικότερα λόγια για την προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από την πόλη τους.
Έτσι ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο ακούγοντας τις υπέροχες μελωδίες που τους πρόσφεραν οι Έλληνες Αρχιμουσικοί με την εκτελεστική τους αρτιότητα.

Από τη Ορχήστρα των Αρχιμουσικών, τη συναυλία και τον ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο-Ο.Τ.Α , δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αρχιμουσικός μας κ. Στέργιος Χατζής ο οποίος είναι και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου και φαίνεται στην πιό πάνω φωτογραφία παίζοντας Βαρύτονο.



Στη φωτογραφία που ακολουθεί και στην πρώτη σειρά, παίζοντας Φλάουτο, διακρίνουμε επίσης και τον Γιάννη Χατζή ( Αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δελφών), επίσης ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και μέλος της δικιάς μας Φιλαρμονικής, ενώ πολλές φορές αναλαμβάνει και καθήκοντα Αρχιμουσικού όταν απουσιάζει ο Μαέστρος μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: